Privacybeleid

Welke informatie wordt verzameld?

We verzamelen uw e-mailadres, daarnaast kunt u vrijblijvend extra informatie toevoegen zoals de gemeente waar u woont, uw voor- en achternaam en telefoon.

Volgende categorie├źn van persoonsgegevens kunnen verwerkt worden door in te schrijven op de nieuwsbrief:

  • Directe en gewone persoonsgegevens zoals: naam en voornaam, telefoonnummer en e-mailadres
  • Indirecte en gewone persoonsgegevens zoals: gemeente

De ingeschrevene verschaft steeds zelf de persoonsgegevens aan via het online formulier en kan op die manier een zekere controle uitoefenen.

Bij het invullen van het contactformulier en/of bestelformulier worden er gegevens gevraagd zoals naam, e-mailadres en telefoon dewelke vallen onder de categorie directe persoonsgegevens. We vragen deze gegevens om verdere communicatie te bevorderen en uw vraag te kunnen beantwoorden of bestelling te kunnen verwerken. Het kan zijn dat bepaalde berichten gearchiveerd worden in de mailbox van info@emmabloemen.be. Via het invullen van het betreffende formulier geeft u toestemming hiervoor, dewelke expliciet gevraagd wordt. Uiteraard kunt u zich nog bedenken en u beroepen op uw privacyrechten zoals recht op informatie, inzage, correctie en uw recht om vergeten te worden.

Bij het inschrijven voor de workshop worden er gegevens gevraagd zoals naam, e-mailadres en telefoon dewelke vallen onder de categorie directe persoonsgegevens. We vragen deze gegevens om verdere communicatie te bevorderen over de workshop en uw inschrijving verder te verwerken. Deze gegevens worden opgeslagen in een beveiligde database. Via het invullen van het betreffende formulier geeft u toestemming hiervoor, dewelke expliciet gevraagd wordt. Uiteraard kunt u zich nog bedenken en u beroepen op uw privacyrechten zoals recht op informatie, inzage, correctie en uw recht om vergeten te worden.

Google Analytics

Google Analytics is een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. ("Google"). Emma Bloemen & Sfeer VOF maakt gebruik van Google Analytics binnen de Website. De VOF geeft geen persoonsgegevens door aan Google. Door deze gegevens te analyseren, gebaseerd op gerechtvaardigd belang, komt Emma Bloemen & Sfeer VOF te weten hoe de website gebruikt wordt en kan men deze verbeteren. Google Analytics informatie: Privacybeleid - Afmelden

Waarvoor wordt deze informatie gebruikt?

  • Om meer inzicht te krijgen uit welke regio onze klanten komen.
  • Om periodieke e-mails te versturen: jouw opgegeven e-mailadres wordt gebruikt om nieuwsbrieven te verzenden over de winkel Emma Bloemen en Sfeer.
  • Marketingdoeleinden.

Opmerking: U kunt zich op elk moment uitschrijven van de nieuwsbrieven, we voorzien een uitschrijflink onderaan elke mail.

Hoe beschermen we uw gegevens?

Er worden verscheidene beveiligingsmaatregelen genomen om uw persoonlijke informatie te beschermen wanneer je jouw persoonlijke gegevens invoert, wijzigt of bekijkt. Emma Bloemen & Sfeer werkt samen met een freelance webdeveloper en een gespecialiseerd webhostingbedrijf. Daarnaast worden de nieuwsbrieven gemaakt met Mailchimp.

Worden er cookies gebruikt?

Nee, er worden geen andere cookies gebruikt op de website, uitgezonderd Google Analytics.

Gegevens naar derden?

De persoonsgegevens worden enkel verwerkt voor intern gebruik binnen Emma Bloemen & Sfeer. We kunnen u dan ook geruststellen dat persoonsgegevens niet verkocht, doorgegeven of meegedeeld worden aan derde partijen die aan ons verbonden zijn. Emma Bloemen & Sfeer heeft alle mogelijke juridische en technische voorzorgen genomen om ongeoorloofde toegang en gebruik te vermijden.

Alleen Online Privacy beleid

Dit online privacy beleid is enkel van toepassing op gegevens verzameld via de website en niet op verzamelde offline gegevens.

Uw toestemming

Bij het inschrijven op de nieuwsbrief op de website geeft u aan dat u akkoord bent met ons privacybeleid en ouder bent dan 16 jaar. Indien u jonger bent dan 16 jaar, gelieve toestemming te vragen aan uw ouders en deze ons te bezorgen via mail.

Veranderingen aan het Privacy beleid

Door het gebruiken van de website en als er wijzigingen komen over het privacy beleid, dan zullen die wijzigingen getoond worden op deze pagina, en/of verzonden worden via email om u op de hoogte te brengen van enige wijzigingen, waarbij u toestemming geeft aan ons privacy beleid.

Contact

Als u vragen heeft over dit privacy beleid dan kunt u me contacteren via onderstaande gegevens:

Emma Bloemen & Sfeer

Stationstraat 7,

9500 Geraardsbergen

info@emmabloemen.be

GSM: 0473 94 39 45